CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

mandag 14. september 2009

Gale partier; SP


Norge har mye rar politikk. Kanskje fordi vi har det så godt at vi har begynt å gi faen?
Uansett, mange partier tror vi kan leve i et lite lykkeland slik som teletubbiene. Tja, hvorfor ikke? FORDI det er ikke sånn det fungerer i praksis!

Vi kan vel begynne å greie ut om bondepartiet SP.
SP vil at alle skal bo på landet og være bønder. Ikke helt så ekstremt, men som de sier i partiprogrammet sitt; "SP er mot sentralisering og ønsker å redusere forskjellen i levekår mellom grupper og deler av landet." Altså skal man substiere bøndene så mye at det er lønnsomt å være bonde. Disse pengene kommer fra oss andre skattebetalere. SP er også sterkt imot EU fordi dette ville tilatte andre bønder til å konkurrere med våre norske bønder, noe bøndene våre ikke klarer. (fordi Norge har ikke ideelt klima til å drive med landbruk).

Det kanskje aller værste med SP, er at de vil drepe alle rovdyr! Dette fordi de mener at de 3 ulvene, de 4 gaupene og de 2 bjørnene vi har i hele Norge, er ansvarlig for alle lammedrap i hele Norge. Skal disse rovdyrene straffes for at bøndene ikke klarer å passe sauen sin? Hva forventer man når man slipper lam ut i skogen der man vet at det bor rovdyr?


Hvis ikke Norge klarer å passe på sine få utryddningstruede dyrearter, kan vi ikke klage når Brasil slakter hele regnskogen!

1 kommentarer:

Unknown sa...

Du må passe munnen din litt. Jeg tror du har litt feil oppfatning av subsidiering av bønder. Folk kjøper norsk mat framfor mat fra utlandet. Folk kjøper norsk økologisk mat, fordi den er visstnok sunnere og de betaler dyrere for bedre kvalitet. Videre vil jeg ikke si at det å være bonde er lønnsomt i forhold til andre yrker. Såpass mye utstyr som må til + vedlikehold og såpass mye penger til f.eks kraftfôr. Gjør at dagens selvstendige bonde ikke tjener nok. Av egne erfaringer jobber bønder MYE mer enn hva en vanlig kontormann gjør. De er bundet til jobben ( tenker her på kyr og dyr generelt ) og de kan ikke ta fri uten å ha avløser, som man igjen må betale. Ta en tur på en gård, bli med på en full dag. Du blir MER enn nok utslitt, da skjønner de fleste at mer penger må til landbruket. Ja, jeg og så og si alle jeg kjenner liker melka og biffen bedre i Norge enn fra EU og andre land.